Benefietconcert 2019

Poster-Benefietconcert-2019

De vastenactie is bijna voorbij en we zijn dankbaar voor al het geld dat wij hiermee hebben opgehaald voor ons project. Als jullie dachten dat wij nu stil zouden gaan zitten totdat het tijd is om in het vliegtuig te stappen, hebben jullie het mis! We hebben namelijk nog een hele leuke andere activiteit op de planning staan, waarvoor we graag iedereen willen uitnodigen. 

Maar… ben er snel bij, want OP = OP!

Benefietconcert-acts-2019-1

Klarinettrio

Twee van onze trouwe Nepalgangers spelen al heel wat jaren klarinet. Zij vormen samen met hun klarinetdocent een trio. Deze klarinetdocent zet zich al vijf jaar belangeloos in door haar kostbare vrije tijd te geven aan onze wekelijkse repetities. Een keer per jaar voert dit klarinettrio de geoefende stukken uit tijdens een concert. Hoe leuk is het nu dat zij het podium van ons benefietconcert gaan betreden om hun klanken te laten klinken voor Thali!

 

Dwarsfluittrio

Drie van onze (oud-) Nepalgangers spelen al heel wat jaartjes dwarsfluit. Speciaal voor dit concert bundelen zij hun krachten en zijn zij hard aan het oefenen geslagen om ons te laten genieten van prachtige dwarsfluitmuziek die zij ten gehore willen brengen voor ons Nepal project.

 

Benefietconcert-acts-2019-2

Ensemble Excludent

Vijf van onze (oud-) Nepalgangers hebben samen een ensemble gevormd waarmee zij covers uitvoeren van hedendaagse muziek. Normaal gesproken luisteren zij met regelmaat de mis op in de kerk, maar voor dit goede doel waren zij maar al te graag bereid het podium te betreden.

 

Benefietconcert-acts-2019-3

Familiekoor Chrisko

Meerdere van onze Nepalgangers en hun naaste familieleden zingen al heel wat jaren met jong en oud in een familiekoor christelijke liederen die uit het leven gegrepen zijn (http://www.stichtingchrisko.nl/samen-zingen/). Inmiddels heeft het koor al drie CD’s opgenomen. Van de derde CD hebben zij een heuse potpourri samengesteld met zang en dans! Laat u verrassen door de mooie teksten, de vrolijke melodieën en de bijpassende dans!

 

Arrangementen

Maar dat is natuurlijk niet alles! In combinatie met het concert, is het mogelijk om voorafgaand aan het concert te genieten van een heerlijke lunch, die geheel verzorgd wordt door onze Nepalgangers. Daarnaast bestaat na het concert de mogelijkheid om aan te sluiten bij een rondleiding door de locatie waar we ons bevinden:  Museum de Schat van Simpelveld oftewel het voormalige klooster van de zusters van Clara Fey (https://www.deschatvansimpelveld.nl/). Deze locatie is ons om niet ter beschikking gesteld voor het goede doel en daar zijn we heel blij mee.

 

Ben jij nu ook enthousiast geworden? Dan zien we je graag op 2 juni tijdens ons Benefietconcert voor de middelbare school in Thali, Nepal! Kies één van de arrangementen zoals vermeld op bovenstaande poster en koop snel een kaartje door een mailtje te sturen naar 30handenhelpennepal@gmail.com of een appje naar 06-30871731.

1 gedachte over “Benefietconcert 2019”

Reacties zijn gesloten.